Als medior adviseur bodem zet Roos haar expertise in voor klanten in diverse opdrachtgevers. ''Ik houd me bezig met complexe verontreinigingen, grondwatermonitoring en vragen over bodemsanering. Dit doe ik onder andere voor industriële klanten. Daarnaast houd ik mij bezig met de risicobeoordelingen waarbij er gekeken wordt naar de eventuele aanwezige risico’s voor de mens en de inhoud en kwaliteitsborging van projecten. Verder ondersteun ik de junior collega’s en heb ik ook mijn eigen (wat meer complexere) projecten waarbij ik zelf de uitvoerend adviseur ben''.
Onze bodemclub bestaat uit meer dan 100 collega's die zich elke dag inzetten om elkaars kennis naar een hoger niveau te tillen. Intern geven collega's trainingen, en worden er voldoende mogelijkheden geboden om jezelf te ontwikkelen. ''Je leert veel door te doen, maar er wordt ook continu gezocht naar de verbintenis tussen junioren, medioren en senioren om kennisoverdracht te stimuleren. Ook kijken we hoe we ons werk kunnen uitbreiden en meer kunnen samenwerken met de verschillende locaties, zodat de diversiteit aan werkzaamheden vergroot wordt.
Je bent nooit uitgeleerd, want elke verontreiniging is weer anders. Het samenwerken en het leren van elkaar staat bij ons centraal en dat maakt het werken binnen het bodemteam van TAUW zo leuk.''
Hoe ziet een dag van Roos eruit: ''Een dag is heel divers en eigenlijk is geen dag hetzelfde. Ik ben continu bezig met meerdere verschillende projecten die elk in een andere fase zijn en als Medior Adviseur kijk je ook nog eens mee in projecten van anderen. Ik ben bezig met veldwerk, het maken van offertes en het bellen met klanten. Daarnaast ben ik bezig met het begeleiden van junioren in ons team, zo schrijf ik bijvoorbeeld het inwerkprogramma voor junioren. Door de verschillende soorten werkzaamheden heb ik heel dynamisch werk en dat maakt het echt leuk. De diversiteit binnen een dag is vaak een leuke chaos'', vertelt Roos enthousiast.
Als Medior adviseur bodem ben je verantwoordelijk voor:
Afhankelijk van je opleidingsniveau en werkervaring hanteren wij voor deze functie een salarisrange van EUR 3.717 tot EUR 5.412.
Om deze functie goed uit te kunnen voeren vragen we minimaal een afgeronde hbo-/wo opleiding in de richting van chemie, aardwetenschappen, milieukunde, geohydrologie, bodemkunde, civiele techniek of iets vergelijkbaars. Dit vul je aan met minimaal 5 jaar ervaring als bodemadviseur. Verder herken je jezelf in onderstaande punten:
Voldoe je niet helemaal aan alle functie-eisen, maar is deze rol je wel op het lijf geschreven? Ook dan nodigen we je uit te solliciteren. We zijn benieuwd naar je motivatie en argumentatie!
Of ben je benieuwd naar andere verhalen van bodemcollega’s van TAUW, neem dan eens een kijkje op onze bodempagina!
Minimaal 30 vakantiedagen, met de mogelijkheid om extra verlof aan te kopen, en een uitstekende pensioenregeling.
Daarnaast krijg je bij ons veel vrijheid: jij bepaalt waar je werkt en wanneer.
Werk je regelmatig thuis? Je krijgt een thuiswerkvergoeding en TAUW richt jouw thuiswerkplek in.
Onze mensen zijn onze belangrijkste waarde. Daarom zijn we trots op onze bedrijfsstructuur.
Alle vaste medewerkers krijgen de kans om mede-eigenaar te worden van TAUW. Samen bereiken we onze resultaten en daar heeft iedereen een even groot aandeel in. Bij een vaste aanstelling krijg jij alvast de eerste vijf aandeelcertificaten cadeau.
Daarnaast vinden we het belangrijk dat we plezier hebben met elkaar, gezond en vitaal blijven.
Daarvoor organiseren we verschillende activiteiten en programma’s.
Daarnaast kan je altijd blijven groeien en jezelf ontwikkelen door deel te nemen aan TAUW University.
Je vult je gegevens in via het sollicitatieformulier onder deze vacature. Nadat je op verzenden hebt gedrukt zijn wij aan zet! Heb je vragen over de vacature, neem dan contact op met de recruiter of teammanager die op deze pagina vermeld staan.
2
3
Wij nemen jouw sollicitatie in behandeling en laten je binnen twee weken weten of we samen met jou de mogelijkheden verder willen verkennen.
4
Het eerste gesprek voer je over het algemeen met twee TAUW’ers: Vaak je toekomstige leidinggevende en iemand uit het team. We zijn benieuwd naar wie jij bent en wat we voor elkaar kunnen betekenen.
5
Als het eerste gesprek positief is verlopen, nodigen we je graag uit voor een tweede gesprek. We vragen jou om voorafgaand aan het gesprek een online selectietest te maken, zodat we met de uitkomsten nog beter met elkaar de diepte in kunnen.
6
Meer toekomstige collega’s willen jou graag leren kennen. Zo weten we allebei zeker of er een klik is tussen jou en het team waar je komt te werken.
7
8
Je ontvangt ons aanbod. Dit is gebaseerd op de afspraken die tijdens het arbeidsvoorwaardengesprek zijn gemaakt.
9
Wij zijn op zoek naar toegewijde professionals met passie voor hun vak. Mensen met dromen, idealen én ambities. Heb jij zin om jouw dromen waar te maken bij TAUW en daarmee bij te dragen aan een vitale leefomgeving voor de generaties van vandaag én morgen?
Solliciteer direct via het formulier hieronder. Dit kan ook als deze rol jou op het lijf geschreven is, maar jouw kennis of ervaring niet volledig aansluit op het gevraagde profiel.
Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!
Neem dan contact op met een van onze collega’s! Ze denken graag met je mee en beantwoorden al jouw vragen!
Teammanager Bodem
Inhoudelijke vragen over deze vacature? Neem contact op met Robin Kelder.
Corporate Recruiter
Vragen over het sollicitatieproces? Neem contact op met Ilse Anna Ruessink.
Medior Adviseur Bodem
Vragen over de functie en werkzaamheden? Neem contact op met Roos Heistek.
Is deze vacature iets voor jou? Solliciteer direct:
…draag je direct én zichtbaar bij aan de leefomgeving. Projectontwikkelaars, (industriële) bedrijven, woningbouwcorporaties en overheden: allemaal kunnen ze bouwen op jou! Je adviseert, samen met jouw projectteam, opdrachtgevers over ruimtelijke procedures. Hier komt veel bij kijken: vergunningsaanvragen, het vertalen van de resultaten van milieuonderzoeken, milieueffectrapportages, het adviseren van de opdrachtgever bij het maken van keuzes en de vertaling naar producten en procedures. Je werkt aan verschillende projecten tegelijkertijd, zoals bijvoorbeeld MIRT-verkenningen Papendrecht-Gorinchem, Verkenning Oostvaardersoevers, provinciale mobiliteitsprojecten, zoals de N233 en N201 of aan project De Nieuw Kern.
…ben jij dé expert op het gebied van projecten. Binnen een projectorganisatie zoals TAUW is dat een flinke uitdaging, want projecten zijn onze core business! Waar andere collega’s specialist zijn op inhoud, ben jij degene die het overzicht houdt over het geheel. Je overziet de acties, risico’s, budgetten en scope en je bent in staat om deze te bewaken. Dit doe je niet alleen: je werkt samen met adviseurs, projectbeheersers, risicomanagers en contractspecialisten. Voorbeelden van projecten zijn MIRT-verkenningen Papendrecht-Gorinchem, Contractering dagelijks beheer en onderhoud vaarwegen provincie Zuid- Holland en Verkenning Oostvaardersoevers.
…maak jij het verschil: door oog te hebben voor de wensen van alle betrokken partijen, zorg je ervoor dat projecten soepel verlopen en dat iedereen zich gehoord voelt. Je werkt aan verschillende projecten tegelijkertijd. Denk aan een wijkuitvoeringsplan, klimaatadaptatie en -beleid, herontwikkeling van landelijk gebied en infrastructurele projecten. Overal waar wij werken, staan we in verbinding met omwonenden, bedrijven, en overheden. Door jouw skills op het gebied van procesbegeleiding weet jij belanghebbenden te betrekken voor een effectieve samenwerking.
…draag jij bij aan het toekomstbestendig maken van de industrie en bedrijventerreinen. Milieu- en klimaatproblematiek en de veranderende wetgeving zorgen er voor dat overheden en bedrijven anders moeten kijken naar de inrichting van de werk- en leefomgeving en het gebruik van grondstoffen. Er ontstaan verschillende transitieopgaven: denk aan de chemie- en energietransitie, klimaatverandering, circulaire economie en digitalisering. Jij gaat samen met je collega’s deze transitieopgaven vertalen naar concrete ambities, beleid en praktische oplossingen. Je werkt aan projecten zoals het berekenen van broeikasgasuitstoot en reductiepotentie bij een gemeente.
draag jij bij aan een duurzame wereld door jouw data-skills in te zetten voor groenblauwe opgaves. In de snel veranderende wereld hebben onze klanten steeds complexere behoeften, waarbij digitale oplossingen essentieel zijn om de toekomst vorm te geven. Jij bent expert op het gebied van data en hebt affiniteit met de werkvelden ecologie en water. Denk bijvoorbeeld aan projecten zoals Dijkverbetering Meanderende Maas, Natuurontwikkeling De Oeverlanden of Systeemgericht advies en bodemonderzoek voor stikstofgevoelige habitattype landgoed Junne.
…bijt jij je vast in de uiteenlopende gebiedsopgaven in het stedelijk en landelijk gebied. Denk aan opgaven zoals de stikstofcrisis, klimaattransitie, KRW- en Natura 2000-doelen en daarbij natuurlijk de wens (en landelijke beleidslijn) om water en bodem meer sturend te laten zijn. Tijdens jouw Traineeship ga je aan de slag met complexe vraagstukken op het gebied van gezonde water- en bodemsystemen, schoon en voldoende grondwater, transitieopgaven in de ondergrond en natuurlijk systeemherstel.
Leuk dat je wilt speeddaten met één van onze oud trainees. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om je afspraak te finaliseren.