wervingsdag 7 november
Geef je carrière een kickstart!

Er staat weer een wervingsdag op het programma bij TAUW! We hebben ruimte voor nieuwe junior adviseurs, die graag willen bijdragen aan een duurzame en veilige industrie en leefomgeving. Bij ons vind je een werkplek waar je jouw ambitie waar kan maken. Ben jij er klaar voor om jouw carrière een kickstart te geven?

wervingsdag 7 november
Geef je carrière een kickstart!

Er staat weer een wervingsdag op het programma bij TAUW! We hebben ruimte voor nieuwe junior adviseurs, die graag willen bijdragen aan een duurzame en veilige industrie en leefomgeving. Bij ons vind je een werkplek waar je jouw ambitie waar kan maken. Ben jij er klaar voor om jouw carrière een kickstart te geven?

Wervingsdag: Junior Adviseur Industrie
MAAK JOUW
AMBITIES WAAR

Ben jij er klaar voor om jouw carrière een kickstart te geven?

Tijdens de wervingsdag op 7 november maken wij graag kennis met jou en willen we je ook meer vertellen over werken bij TAUW. Je krijgt de mogelijkheid om ervaring op te doen binnen verschillende teams om zo jouw loopbaan vorm te geven.

WERVINGSdag TAUW

Over de wervingsdag

Uiterlijk 29 oktober laten we je weten of je wordt uitgenodigd voor de selectiedag, deze vindt plaats op 7 november op ons kantoor in Utrecht.

Afhankelijk van je profiel en interesse houd jij je bezig met:

Nieuwsgierig wat we gaan doen?

Hier wil ik bij zijn!

Aanmelden is heel eenvoudig. Druk op de knop hieronder of ga naar het formulier onderaan deze pagina en vul je gegevens in.

Meer weten? Je kunt even bellen met onze behulpzame recruiters. Die vertellen je graag alles over de wervingsdag en de bijbehorende functies. Liever een toekomstige junior collega spreken? Ook dat kan. 

Meld je snel aan!
je hebt nog maar...
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

junioren aan het woord

Ben jij benieuwd wat het werk van een Junior Adviseur Industrie inhoudt? Bekijk dan de video van Lara of lees de ervaringen van Barry, Sander en Joran.

“Vanuit TAUW heb ik de mogelijkheid om zelf te kiezen waar ik werk en hoe laat ik begin, dit vind ik erg fijn!

“Ik heb het gevoel dat ik mijzelf kan zijn bij TAUW”

“Die persoonlijke aandacht is wel echt kenmerkend voor TAUW!”

de vakgebieden

Binnen het luchtteam werk jij aan het adviseren en berekenen van stikstofdeposities. Je biedt projectondersteuning en geeft advies op het gebied van industriële emissies.

Onderdeel hiervan is het verwerken van verschillende typen databestanden tot bruikbare input ten behoeve van verspreidingsmodellen voor luchtverontreiniging. Daarnaast heb je contact met de klant over de inhoud en voortgang van het project. Je rapporteert het advies met daarin de uitgangspunten, werkwijze en resultaten naar de projectleider en klant. Ons team luchtadviseurs draagt bij aan projecten over de volle breedte van het werkveld en op alle complexiteitsniveaus. We werken zowel voor overheden als voor industriële klanten.

Als Junior adviseur geluid en trillingen ondersteun je bij het uitvoeren van akoestische onderzoeken.

Je voert geluid- en trillingsmetingen uit, stelt rekenmodellen op, rapporteert onderzoeksresultaten en adviseert over mogelijke technische oplossingen. Akoestische onderzoeken voeren wij uit voor verschillende klantgroepen. Locaties waar je aan de slag gaat zijn divers: de ene dag voer je metingen uit op een industrieterrein, de andere dag bij een groot muziekevenement. Jouw werk is daardoor erg afwisselend en kent een goede balans tussen kantoor- en buitenwerk.

Jij bent op zoek naar een afwisselende functie, waarbij je industriële klanten mag helpen bij hun opgaven ten aanzien van milieu, energie en duurzaamheid.

Je krijgt te maken met verschillende milieu-aspecten en schakelt met diverse collega’s om de vergunningaanvraag op te stellen en in goede banen te leiden. Hierdoor ontwikkel je jouw adviesvaardigheden en kom jij met steeds betere adviezen richting de klant.

Je vindt het leuk om op meerdere niveaus te schakelen en bij verschillende projecten tegelijkertijd betrokken te zijn. Ook ben je graag betrokken bij het schrijven van rapporten, het toetsen aan relevante wet- en regelgeving en het communiceren met verschillende stakeholders (klant, overheid, et cetera).

De werkzaamheden binnen je functie zijn zeer divers, waartoe klantbezoeken op industriële locaties ook horen.

De bodem onder onze voeten is de basis waarop ons leven zich afspeelt. Het is onze verantwoordelijkheid om met zorg met deze bodem om te gaan.

Jaarlijks werken onze bodem-collega’s aan meer dan 3.000 (water)bodemprojecten en zetten zij zetten zich om onze bodem te beschermen én te verbeteren! En als junior adviseur Bodem ben jij een belangrijke factor in deze projecten. Je begeleidt veldwerk, adviseert klanten en rapporteert over bodemverontreiniging en de wetgeving daaromtrent.

Je wordt betrokken bij diverse projecten, van civieltechnische, kleinschalige onderzoeken tot aan het meedenken over de (her)ontwikkeling van (industriële) locaties. Je helpt mee in het schrijven van offertes en denkt na over projectkosten. Daarnaast beoordeel en interpreteer je onderzoeksresultaten en leg je dit vast in rapportages en adviezen aan klanten.

Als adviseur of specialist in het HSE werkveld houd jij je bezig met uiteenlopende projecten: geen dag is voor jou hetzelfde.

Zo ben jij samen met collega’s verantwoordelijk voor het uitvoeren van integrale vergunningstrajecten op milieu, bouw, natuur, water en ruimtelijk gebied.

Je draagt bij aan het veilig en milieutechnisch (mee) ontwerpen van procesinstallaties of zelfs volledige fabrieken. Of juist het veilig werken binnen fabrieken (bijvoorbeeld uitvoeren Risico-Inventarisatie en -Evaluatie en verdiepende onderzoeken op gevaarlijke stoffen, machine veiligheid, explosieveiligheid).

Wens je juist een combinatie van dit alles? Ook dat behoort tot de mogelijkheden! Onze projecten doen we in opdracht van diverse toonaangevende opdrachtgevers, zowel in Nederland als internationaal, in branches als (petro)chemie, renewable energy, oil & gas, food, metaal, afval en logistiek.

junioren traject

Bij TAUW ben jij als junior verzekerd van een geweldige start van jouw carrière! Ons juniorentraject geeft jou de kans om je zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen.

Samen met ongeveer 15 andere collega-junioren volg je verschillende trainingen en activiteiten, die niet alleen bijdragen aan jouw ontwikkeling, maar er ook nog eens voor zorgen dat jij TAUW als organisatie nóg beter leert kennen en dat je collega’s uit dezelfde fase in jullie loopbaan ontmoet!

Het programma bestaat uit trainingen zoals Modern Timemanagement, Samenwerken, Feedback geven en Marktgericht handelen. Ook vinden we het bij TAUW belangrijk om van elkaars ervaringen te leren. Daarom organiseren we bijeenkomsten, waarbij casussen en vraagstukken besproken worden om elkaar te helpen.

Het juniorentraject duurt anderhalf jaar en wordt begeleid door een mentor, een ervaren TAUW-collega die jou graag wegwijs maakt in onze organisatie. En natuurlijk is er ook tijd voor ontspanning! Zo organiseren wij leuke uitjes met de groep, waarbij jij jouw collega-junioren beter leert kennen.

“Het juniorentraject is een erg leuk initiatief wat TAUW biedt aan junioren om meer aansluiting bij het bedrijf te voelen. Door handige trainingen en het organiseren van leuke activiteiten leer je gelijk je collega's op een leuke manier kennen. Denk aan projectmatig werken, mondelinge en schriftelijke communicatie voor trainingen en een wipe-out sessie als leuke activiteit. Deze connectie helpt je weer om bij bedrijfsactiviteiten makkelijker interacties te maken, waardoor je netwerk binnenin het bedrijf snel verbreedt. Al met al een leuke start binnen TAUW!”
Milou van de Burgt
Junior Adviseur

Junior Adviseur Industrie, iets voor jou?
Ontdek het tijdens de wervingsdag bij TAUW!

Ja, ik wil graag...

Meer weten?

Misschien wil je eerst even bellen met één van onze behulpzame recruiters? Of met één van je toekomstige junior collega’s?

Met het contactformulier kun je jouw wensen aangeven. We nemen dan contact met jou op.

We zien je graag!

WE ZIJN EEN MATCH! EN NU?

Als je besluit je aan te melden voor de wervingsdag lopen we de volgende stappen door:

Onze recruiters

Heb je vragen over de wervingsdag? Neem dan contact op met een van onze behulpzame recruiters! Ze denken graag met je mee en beantwoorden al jouw vragen!